WIE ZIJN WIJ?
Mijn naam is Paula de Vries-Soekana. Dat ik een Indonesische achtergrond heb, zal u niet verbazen. Ik ben geboren in Bandung in 1965. Mede door mijn moeder, vader en grootmoeder is het koken er met de paplepel ingegoten, wat inmiddels is uitgegroeid tot een werkelijke passie. Vele Indische families kennen een zgn. familiereceptenboekje. Zo gaan de recepten van generatie op generatie. Een dochter kan er haar eigen draai aan geven, meegaand met de tijd, maar de authentieke smaak van het gerecht blijft behouden. Veel mensen hebben Indische vrienden, hebben Indonesië leren kennen tijdens hun vakantie of missen het eten van onze lieve moeders of oma’s. Dit is dan uw kans. Herbeleef uw vakantie of jeugdherinneringen en neem de geuren en smaken van de gerechten weer in u op.
‘t Indisch Kookpunt werkt met de authentieke smaken van Indonesië, dus proef en geniet. Wij maken van uw feestelijke aangelegenheid een onvergetelijke dag door de Indische ambiance. Uiteraard denken wij graag met u mee als klant. Een rijsttafel op maat is uiteraard bespreekbaar. Daarbij hebben wij ook de mogelijkheid om u te laten genieten van onze gerechten middels dagmenu’s en zelfs een Indische Proeverij. Geef een zakelijk feestje/jubileum een Indische twist en mocht er geen sprake zijn van een feestje thuis, dan kunt u 1x per week op de vrijdag bij ons terecht voor een 2-persoons dagmenu. Gezond, lekker en makkelijk!
Kwaliteit, flexibiliteit en smaak staan bij ons hoog in het vaandel!
’t Indisch Kookpunt is het hoogtepunt voor al uw feestelijke gelegenheden met u en uw gasten als middelpunt.
Kortom,
“De juiste keuze voor een heerlijke Indonesische rijsttafel op uw locatie!”
100% HUISGEMAAKT,
100% KWALITEIT,
100% SMAAK
EN
100% PASSIE!
Volg en like ons ook op: