Kookworkshops

KOOKWORKSHOPS

 

De Indonesische keuken is hot & trendy. En aangezien mijn passie voor het Indonesisch koken er met de paplepel is ingegoten, deel ik graag met jullie mijn kennis. Dus ben je een fan van de Indonesische keuken, dan is dit je kans om nu zelf aan de gang te gaan en je zult versteld staan van je eigen kookkunsten.

In een gezellige en vooral ongedwongen sfeer maken we, tijdens deze workshop, met z’n allen authentiek Indonesische gerechten. Een kookworkshop is een leerzame, maar vooral ook gezellige manier van informeel samenzijn. Jullie worden ontvangen met een drankje en tegelijkertijd zal ik mezelf dan eerst even voorstellen. Vervolgens zal het te bereiden menu, de taakverdeling en de verse ingrediënten en specerijen worden besproken. Aansluitend wordt er gekookt en is de tafel in gereedheid gebracht.
Kortom, smaakvol genieten van datgene wat onder het toeziend oog van mij wordt bereid én naderhand samen wordt genuttigd.
Voor wat betreft de tijd moet u rekening houden met ca. 4 uur (ontvangst, uitleg, koken en natafelen).

Onze kookworkshops (max. 6 personen) vinden plaats op onze eigen mooie locatie in Hellouw in onze HACCP horeca keuken, een veranda en Oosterse tuin. Er is ruime parkeergelegenheid. Deelname met uw eigen samengestelde groep is uiteraard ook mogelijk.
Bij groepen vanaf 10 personen, hebben wij voornemens om het op een mooie en grotere locatie te doen.

NIEUW:
Het is vanaf nu ook mogelijk een privé Indonesische kookworkshop te doen op uw eigen locatie. U stelt uw eigen kookclubje samen tot max. 10 personen. Wij nemen alle benodigdheden mee. De tafel wordt gedekt met Indonesische decoraties, dus u krijgt ook nog eens een Indonesische ambiance. Voor één dag in Indonesië met de geuren en smaken van deze trendy keuken bij u thuis !
Houd rekening met voorrijkosten.

Momenteel zijn er nog geen Kookworkshopdata ingepland.
Houd deze pagina en FB/IG daarom in de gaten voor de actuele status.

***

Volg en like ons ook op:

FBicon Instagramicon

DIFkleiner