Kookworkshops

KOOKWORKSHOPS

Het is eindelijk zover… !
Naast onze rijsttafels, Indische Proeverij, dagmenu’s en uitvaartcatering zijn we reeds in februari ook met onze kookworkshops ‘Indonesisch Koken’ gestart.
De Indonesische keuken is hot & trendy. En aangezien mijn passie voor het Indonesisch koken er met de paplepel is ingegoten, deel ik graag met jullie mijn kennis. Dus ben je een fan van de Indonesische keuken, dan is dit je kans om nu zelf aan de gang te gaan en je zult versteld staan van je eigen kookkunsten.

In een gezellige en vooral ongedwongen sfeer maken we, tijdens deze workshop, met z’n allen authentiek Indonesische gerechten. Een kookworkshop is een leerzame, maar vooral ook gezellige manier van informeel samenzijn. Jullie worden ontvangen met een drankje en tegelijkertijd zal ik mezelf dan eerst even voorstellen. Vervolgens zal het te bereiden menu, de taakverdeling en de verse ingrediënten en specerijen worden besproken. Aansluitend wordt er gekookt en is de tafel in gereedheid gebracht.
Kortom, smaakvol genieten van datgene wat onder het toeziend oog van mij wordt bereid én naderhand samen wordt genuttigd.
Voor wat betreft de tijd moet u rekening houden met ca. 4 uur (ontvangst, uitleg, koken en natafelen).

Durf je het aan?
KOOKWORKSHOP DATA:
** Tot nader order RIVM **

LET OP:
De kookworkshop gaat door bij minimaal 5 personen en maximaal 6 personen.
Deelname met uw eigen samengestelde groep is uiteraard ook mogelijk.
N.B.: Een groep aanmelden met meer dan 6 personen?, neem dan even contact met ons op.

PRIJS per persoon bedraagt € 60,00 (incl. 9% BTW):
Dit is inclusief koffie of thee bij ontvangst. Frisdrank, wijn of bier tijdens het dineren en tussen de bedrijven door een heerlijk Indisch hapje.

Toch nog meer informatie gewenst?, bel of mail ons dan even.
Wij leggen het graag aan u uit…

Algemene Voorwaarden

Volg en like ons ook op:

FBicon Instagramicon

DIFkleiner