Kookworkshop
‘Indonesisch Koken’
‘Indonesisch Koken’
Kookworkshop
‘Indonesisch Koken’
‘Indonesisch Koken’
Kookworkshop ‘Indonesisch Koken’:
de Indonesische keuken is hot & trendy. Aangezien mijn passie voor het Indonesisch koken er met de paplepel is ingegoten, deel ik graag met jullie mijn kennis. Dus ben je een fan van de Indonesische keuken, dan is dit je kans om nu zelf aan de gang te gaan en je zult versteld staan van je eigen kookkunsten.
In een gezellige en vooral ongedwongen sfeer maken we, tijdens deze kookworkshop, met z’n allen authentieke Indonesische gerechten. Een Indonesische kookworkshop is een leerzame, maar vooral ook gezellige manier van informeel samenzijn. Jullie worden ontvangen met een hapje en drankje en tegelijkertijd zal ik mezelf dan eerst even voorstellen. Vervolgens zal het te bereiden menu, de taakverdeling en de verse ingrediënten en specerijen worden besproken. Aansluitend wordt er gekookt en is de tafel in gereedheid gebracht.
Voor wat betreft de tijd moet u rekening houden met ca.
4 uur (ontvangst, uitleg, koken, eten en natafelen).
De kookworkshop is inclusief frisdrank, koffie/thee met Indonesische lekkernij bij ontvangst en vanzelfsprekend (food pairing) wijn of bier tijdens het diner.
Maar dat is nog niet alles, want tussen de bedrijven door komen we ook nog eens langs met een heerlijk authentiek Indonesisch hapje van ’t Indisch Kookpunt.
Kortom, smaakvol genieten van datgene wat onder het toeziend oog van mij wordt bereid én naderhand samen wordt genuttigd.
Hoe werkt het?
KOOKWORKSHOP ‘INDONESISCH KOKEN’ – 16 personen:
Bij een aantal van min. 16 personen tot max. 20 personen vinden de Kookworkshops plaats bij De Oude Melkfabriek te Arkel. Er is ruime parkeergelegenheid.
Heb je een eigen groepje/kookclubje, dan kun je ook je eigen datum aangeven.
Hoe fijn is dat?
Lijkt het je leuk om kennis te maken met onze authentieke Indonesische gerechten? Dan zien we je graag verschijnen om samen te koken.
Laat je niet kennen, sta open voor een andere cultuur en stap in de wereld van de diverse smaken van Indonesië, de Gordel van Smaragd. Er gaat een wereld voor je open… Voor één dag in Indonesië met de geuren en smaken van deze trendy keuken!
Reserveer tijdig en voorkom teleurstelling door minimaal 2 tot 3 weken (afhankelijk van het aantal personen) van tevoren te reserveren. Dit kun je niet vroeg genoeg doen. Via het formulier hieronder kunt u een keuze maken voor de desbetreffende datum en tijden.
Schroom niet en is meer informatie gewenst, stuur ons dan een mail naar: info@indisch-kookpunt.nl en je krijgt van ons de nodige informatie.
Interesse? Meld je dan hieronder aan.