WAT DOEN WIJ?

Wat doen wij compilatieA

Binnenkort een feestelijke aangelegenheid? Denk aan (familie en/of school)reünies, jubileum, verjaardag, doopfeestjes, bedrijfsfeestjes, feestdagen of wilt u uw partner verrassen met een romantische avond? Wij garanderen u heerlijke traditionele huisgemaakte gerechten uit de Indonesische keuken volgens grootmoeders en moeders recept met verse ingrediënten. ’t Indisch Kookpunt verzorgt catering op de door u gekozen locatie. Alle gerechten worden bij ons vers klaar gemaakt. Op de desbetreffende dag zullen wij, ruim van tevoren, de door u gekozen ruimte op locatie aankleden tot een gezellige Indische entourage. Wij leveren verschillende rijsttafels. Alle gerechten worden geserveerd in chafing dishes en zullen in het kort door ons aan u worden uitgelegd voorafgaand aan het diner. Daarnaast is het ook mogelijk om een Indonesische desserttafel te serveren om het geheel te completeren en geslaagd af te sluiten. U zult zich wanen alsof u zelf in Indonesië bent.

En mocht er geen sprake zijn van een catering, maar wilt u toch van de Indonesische gerechten genieten, dan is het ook mogelijk om bij ons een dagmenu of Indische Proeverij te bestellen. Een herkenning voor vele mensen is dat we als partners beiden een druk en sociaal gezinsleven hebben. We hebben even geen tijd om inkopen te doen, geen zin om in de rij te staan of een parkeerplaats te zoeken. Eet toch nog gezond en bestel ons dagmenu. Alles is vers en huisgemaakt en wij leveren het bij u af. Dus geen zorgen meer, gewoonweg op tijd bestellen en de volgende dag relaxed wachten tot het dagmenu bij u wordt afgeleverd. Vervolgens gezamenlijk met het gezin of met zijn tweeën romantisch tafelen. De dagmenu’s worden 1x per week gemaakt op de vrijdag en is iedere keer anders. Klik op dagmenu voor meer informatie.


IN HET KORT, DE MOGELIJKHEDEN:

COMPLETE INDONESISCHE RIJSTTAFELS:
—————- Enkel bezorging! —————-

* Voorgerecht / hors d’oeuvres (optioneel) *
   Kleine hapjes vooraf

* Hoofdgerecht *
   Keuze uit 5 rijsttafelmenu’s

* Indische desserttafel (optioneel) *
  Typisch Indonesische desserts

* Bestelling catering:
minimaal 2 tot 3 weken van tevoren! *
Reserveer tijdig en voorkom teleurstelling door uiterlijk 2 tot 3 weken van tevoren te reserveren.
Dit kun je niet vroeg genoeg doen. Dit i.v.m. de offertefase en na akkoordbevinding is de reservering pas definitief.

INDISCHE PROEVERIJ:
(vanaf 20 personen)
—Enkel bezorging!—

Tijd voor geheel iets anders.
Echt een aanrader…!

Een Indische Proeverij is een aanrader voor uw (zakelijk) feestje, jubileum of familie bijeenkomst. Laat uw gasten/collega’s genieten van de authentieke smaken van de Indische keuken. Maar dan nèt iets anders. Een Indische Proeverij is een ware topper bij onze klanten. U kunt genieten van allerlei kleine bekende hapjes uit de Indische keuken en u waant zich voor die dag in Indonesië.

* Bestelling Indische Proeverij:
minimaal 2 tot 3 weken van tevoren! *
Reserveer tijdig en voorkom teleurstelling door uiterlijk 2 tot 3 weken van tevoren te reserveren.
Dit kun je niet vroeg genoeg doen. Dit i.v.m. de offertefase en na akkoordbevinding is de reservering pas definitief.

UITVAARTCATERING
———- Enkel bezorging! ———-
‘t Indisch Kookpunt maakt specifieke wensen van een afscheid persoonlijk.
Wij nemen graag de zorg van de nabestaanden uit handen.
Kortom, wij ontzorgen u graag in deze moeilijke tijden.

ONZE WEKELIJKSE DAGMENU’S:
———- Enkel bezorging! ———-

Maak 1x per week (vrijdag) gebruik van onze dagmenu. Het dagmenu wordt een paar dagen van tevoren bekend gemaakt en op de website.


Volg en like ons ook op:

FBicon Instagramicon

DIFkleiner